Kies nu voor digitaal publiceren


als u meer interactiviteit wil creëren !Demo interactieve digitale brochure
Hieronder vindt u enkele aanwijzingen om vlot te navigeren doorheen de DigiFlip brochures en vindt u meer uitleg over de functies die u kan activeren in de menubalk onder elke DigiFlip brochure.

Bladeren doorheen interactieve brochures

Hieronder leest u meer over de verschillende functies van interactieve brochures en over de drie verschillende manieren waarop u deze kan doorbladeren. De meest intuïtieve manier voor het gebruik van een DigiFlip brochure is door te klikken op de linkse of rechtse verticale bladerknoppen om de volgende of vorige pagina te raadplegen (zie nr. 1 en 2). Door ergens op een bepaalde pagina te klikken met de linkermuisknop kan u de pagina uitvergroten.

 1. Met een klik op de verticale linkernavigatieknop bladert u terug naar de vorige pagina.
 2. Met een klik op de verticale rechternavigatieknop bladert u naar de volgende pagina.
 3. U kan de pagina's tevens omslaan door onderaan de pagina de linkermuisknop ingedrukt te houden terwijl u de muis naar links of rechts beweegt.
 4. U kan in het veld van de zoekfunctie een trefwoord ingeven en vervolgens op de enter-toets drukken om een bepaald product of artikel te vinden in de brochure.
 5. Via deze knop kan u de inhoudstafel van de brochure in- en uitschakelen. Een klik op een van de links in de inhoudstafel volstaat om rechtstreeks naar de desbetreffende pagina te bladeren.
 6. Om een bladwijzer aan een bepaalde pagina toe voegen ('bookmark toevoegen'). U kan op deze manier snel uw favoriete pagina's terugvinden.
 7. Via deze knop krijgt u een inhoudstafel te zien met een miniatuurafbeelding van alle pagina's in de brochure. Een klik op een van de miniatuurafbeeldingen volstaat om rechtstreeks naar de desbetreffende pagina te bladeren.
 8. Klik op de knop 'volledige schermgrootte' om de brochure op maximale schermgrootte weer te geven. Via de ESC-toets (helemaal linksboven op het toetsenbord) kan u terugkeren naar een normale weergave van de brochure.
 9. Om de pagina uit te vergroten kan u deze knop gebruiken. Een eenvoudigere manier om in te zoomen op de pagina is om op de pagina te klikken met de linkermuisknop.
 10. Via de knop 'afdrukken' kan u de volledige brochure of bepaalde pagina's uit de brochure afdrukken.
 11. U kan via deze knop de interactieve brochure op uw pc opslaan als PDF-document
 12. Klik op deze knop om terug te keren naar de eerste pagina van de brochure
 13. Klik op deze knop om terug te keren naar de vorige pagina
 14. Klik op deze knop om naar de volgende pagina te bladeren
 15. Klik op deze knop om naar de laatste pagina van de brochure te bladeren

Ondervindt u nog bepaalde problemen bij het gebruik van een DigiFlip brochure, contacteer ons dan gerust per email.