Kies nu voor digitaal publiceren


als u meer interactiviteit wil creëren !Demo interactieve digitale brochure
Geregeld ontvangen we vragen over het maken van digitale brochures voor publicatie op websites, CD-ROM en USB Sticks. Hieronder leest u onze antwoorden op deze vaak gestelde vragen.

Vaak gestelde vragen

Hieronder vindt u onze lijst met vaak gestelde vragen in verband met het publiceren van digitale brochures en andere digitale documenten. Indien u het antwoord op uw vragen hier niet vindt, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

 1. Welke documenten kunnen worden omgezet in een DigiFlip publicatie?
  U kan diverse documenttypes door ons laten omzetten in een digitale catalogus, digitale brochure, digitale magazine of digitale brochure. U kan uw documenten ondermeer aanleveren in de volgende formaten: PDF, Word, PowerPoint, Excel, HTML (websites), Publisher en Indesign. Gelieve ons te contacteren indien u uw brondocumenten in een ander bestandsformaat wenst aan te leveren zodat we de compatibilteit kunnen verifiëren.
  Aanvaarde bestandstypes
 2. Hoe kan ik de pagina’s uitvergroten?
  DigiFlip publicaties laten je toe om de pagina’s uit te vergroten door te klikken op de pagina of door gebruik te maken van de zoom-knoppen die zijn voorzien in de interface.
 3. Is er zichtbaar kwaliteitsverlies wanneer ik de pagina uitvergroot?
  Gezien de teksten vectorieel worden opgebouwd blijven deze haarscherp, ongeacht hoe groot u de pagina uitvergroot. Het behoud van de kwaliteit van de foto’s is grotendeels afhankelijk van de foto’s in de documenten die u aanlevert.
 4. Is er een maximaal aantal pagina’s per DigiFlip publicatie?
  Nee, digitale brochures van DigiFlip kunnen honderden pagina's tellen. Bovendien zal uw digitale brochure niet trager laden indien deze een groot aantal pagina’s telt gezien onze software geprogrammeerd werd met het oog op een snelle laadtijd..
 5. Kunnen er links worden toegevoegd in mijn DigiFlip publicatie?
  Inderdaad, u kan allerlei types links toevoegen in uw publicatie: interne links binnenin uw publicatie om te linken naar een andere pagina in de brochure, externe links (naar websites,  uw webshop, ...), links naar e-mailadressen, etc.
 6. Kan iedereen een digitaal document van DigiFlip consulteren?
  DigiFlip publicaties zijn voor iedereen toegankelijk die beschikt over een pc of Macintosh. Er wordt gebruik gemaakt van Adobe Flash, een technologie die reeds op 97% van de computers standaard beschikbaar is. Er dient dus geen bijkomende software geïnstalleerd te worden om DigiFlip brochures te kunnen bekijken. Indien de gebruiker toch op een pc werkt waarop Adobe Flash niet beschikbaar is dan kan deze software snel en gratis geïnstalleerd worden. Voor DigiFlip ONLiNE publicaties bedoeld voor publicatie via uw website heeft uw lezer een internetverbinding nodig. DigiFlip brochures kunnen ook worden gepubliceerd op CD-ROM of USB sticks en kunnen dus ook offline worden ingezet als marketingtool.
 7. Hoe kunnen we een DigiFlip publicatie inzetten voor onze direct marketing campagnes?
  Er zijn talrijke manieren waarmee u een DigiFlip publicatie kan inzetten als direct marketinginstrument. Contacteer ons indien u wenst te ontdekken op welke manier we u kunnen verderhelpen met marketingacties via digitale catalogi en brochures.
 8. Hoeveel kost het om mijn documenten naar bladerbare digitale brochures om te zetten?
  De prijs is ondermeer afhankelijk van het aantal pagina’s, het aantal publicaties dat u op jaarbasis nodig heeft en de eventuele grafische of inhoudelijke aanpassingen die u door ons wenst te laten uitvoeren (toevoegen links, afbeeldingen, video, ...). We bieden aanzienlijke kortingen indien u jaarlijks meerdere publicaties bestelt. U kan via ons prijsformulier een vrijblijvende offerte aanvragen indien u klaar bent om over te schakelen van traditioneel publiceren naar digitaal publiceren.