Digitale brochure op CD-ROM

Kies nu voor digitaal publiceren


als u meer interactiviteit wil creëren !Demo interactieve digitale brochure
Uw doorbladerbare digitale folder kan tevens worden gepubliceerd en gedistribueerd als multimedia CD-ROM. Een CD-ROM is namelijk een uiterst geschikt en betaalbaar medium om uw digitale catalogus, productfolder of magazine in een fysieke vorm te verspreiden bij uw prospects en klanten!

Digitale brochure op CD-ROM

Een multimedia CD-ROM is het perfecte medium om uw digitale catalogus, digitale folder of andere digitale publicatie op een fysieke drager te publiceren en distribueren.

U kan uw digitale folder op CD-ROM verdelen op beurzen en congressen of via prospectie en direct marketing acties distribueren als promotie-instrument.
Dankzij de mogelijkheid om uw CD-ROM en de verpakking met uw ontwerp te bedrukken beschikt u met een DigiFlip CD-ROM over een opvallend en duurzaam medium dat erg diverse mogelijkheden biedt voor de verspreiding van uw informatie.

Net zoals DigiFlip ONLiNE kunnen uw digitale brochures via hyperlinks worden gekoppeld aan uw website en webshop. Samen met de mogelijkheid tot het integreren van multimediale elementen zoals foto's, audio, video, Flash-animaties en allerlei andere documentstypes kan u uw informatie, producten en diensten op een boeiende manier aanbieden aan uw doelpubliek.

Onze recentste referentie

Digitale catalogus Digitale brochures

Interieur Vastiau-Godeau ontdekte intussen tevens de vele voordelen van digitaal publiceren en biedt haar woonboek en wooncatalogus aan via zowel haar website als via CD-ROM. U kan de wooncatalogus en het woonboek doorbladeren op de website van Vastiau-Godeau via de links op afbeeldingen hierboven.

terug naar boven

Digiflip CD-ROM

We bieden u diverse prijsgunstige oplossingen om uw DigiFlip folder te publiceren op CD-ROM. Onze huidige DigiFlip CD-ROM PROMOTIE omvat de creatie van uw digitale brochure + 1.000 CD-ROMs verpakt in kartonnen hoesjes voor slechts EUR 599,00 (excl. BTW - promotie geldig tot 30 oktober 2011).

Indien u meer informatie wenst over hoe u drastisch uw uitgaven voor traditionele, gedrukte publicaties kan beperken en hoe u bovendien kan genieten van de vele andere voordelen van digitaal publiceren via uw website, CD-ROM of USB sticks, neem dan contact met ons op via ons contactformulier.

Wenst u een vrijblijvende offerte te ontvangen voor de creatie van uw digitale, doorbladerbare documenten, dan kan dit snel en eenvoudig via ons offerteformulier.

Offerte aanvragen voor mijn catalogus op CD-ROM